kolmen kopla

kolmen kopla

tiistai 24. marraskuuta 2015

Vain yksi vaippapylly jäljellä

Olen ihan autuaasti unohtanut kirjoittaa siitä, että meidän kohta 4v Roope on viimeinkin yökuiva.
Tai no, ei yökuiva, kun yöllä käy vessassa, mutta yövaipaton.
Viime yönä kyllä kävi pieni vahinko, pikkupöksyt ja pyjamahousut kostuivat, sänky pysyi kuivana. Hiukan myöhässä taisi Roope lähteä vessaan. Tästä tapahtumasta aihe palautuikin mieleen.


Meillä luovutaan vaipoista kyllä hävettävän myöhään. Myönnän laiskuuteni, en vain jaksa luututa lattioita koko ajan. Enkä kuunnella jännitysummetuksen kourissa kiljuvia ipanoita. Yövaipan ovat saaneet tasan niin pitkään, kuin ovat itse halunneet. Kun sitten ovat julistaneet ettei enää vaippaa, niin vahinkoja on sattunut todella vähän.

2 kommenttia:

  1. Vaikka meillä on lapset luopuneet vaipoista todella aikaisin, oon aina sanonut ettei sen asian kanssa oo mikään kiire. Aina pitää lähteä lapsesta vaipoista luopuminen. Ei se onnistu, ennenkuin lapsi on itse valmis :) Onnea yövaipattomuudesta sinne, se on kyllä iso etappi! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kannustavasta kommentistasi. :)
      Aina välillä oon tuntenut itseni maan matoseksi, jos ollaan käyty esim. perhekahvilassa. Osa äideistä kommentoi selän takana "kuiskaten", että noin iso ja vielä vaipoissa. Pojathan ovat vielä suht pitkiä, niin helposti tuomitaan vielä toivottomammiksi tapauksiksi. Santtu kävis nykymitallaan jo hyvinkin eskarilaisesta.

      Poista