kolmen kopla

kolmen kopla

maanantai 1. helmikuuta 2016

Nyt suoraan sanottuna v*tuttaa

Aina varoitellaan, että ole tarkkana mitä nettiin kirjoitat ja julkaiset, sillä sitä ei sieltä pois saa.
Näköjään kuitenkin saa. Mun kaikki mammapalstalle kirjoittamani odotuspäikyt ovat hävinneet kuin pieru Saharaan. Odotuksen riemut ja pelot, synnytyskertomukset ja paljon paljon jorinoita poikien kehityksestä. Tuoreen äidin syväluotaavia sinapin koostumusanalyysejä, ekat käännökset,hampaat, haparoivat ensiaskeleet jne.
Nämä nettipäikyt olivat mun rakkaiden lapsosten "vauvakirjat". Nyt ne ovat poissa, kun koko foorumi varoittamatta lopetettiin palveluntarjoajan vaihtumisen takia. V*tuttaa. Rankasti.


Ehkä perinteinen kynä olis ollut sittenkin parempi, joskin sitä foorumin tsemppaavaa vertaistukea vailla. Prkle.

9 kommenttia:

  1. Mulla kans meni kaikki odotushöpinät, kun nuoretäidit lopetti :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No pöh. Kurjaa, että sulle on käynyt samoin. :/
      Ihan epäreilua kyllä hävittää toisten kirjoituksia, ainakin varoittamatta, kuten nyt tässä mammapalstan tapauksessa. Olisiko ollut iso vaiva heiltä kirjoittaa ilmoitusviesti ylläpito tiedottaa- osioon. Kuvakaappauksilla olisi saanut edes jonkinlaisen pelastetun version itselleen muistoksi.

      Poista
  2. Kääk! No hööh. Tää on just tätä, kun ei mikkään me niinku.... en ole kyllä mikään tietsikkanero (saati muunkaan alan) mutta olisko jotkut väliotsikot joilla saattais löytyä?? Joskus jotkut poistetut meinaan on väliotsikoilla kuitenkin löydettävissä jos etsii oikealla hakusanalla....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis joo nyt kyllä joku karvainen perse pyllistelee mulle joka rintamalla.
      Itse olen täystumpelo mitä tulee tietokoneisiin. Ehkä joku supernörtti ne löytäisi helpostikin. Kun vaan keksis mistä moisen yhyttäisi.
      Kun otin yhteyttä mammaksiin jonka foorumissa päikyt olivat, vastasivat että heidän IT-osasto selvittelee mahdollisuuksia ainakin osittaiseen palauttamiseen, mutta epäilivät heidän menettäneen viralliset oikeudet tiedostoihin. :/ Mua ei tässä kohdin kyllä kiinnosta viralliset oikeudet tiedostoihin kilin kikkelikarvan vertaa, vaan vain niiden tiedostojen sisältö. Kovaa vauhtia muuttumassa kriminaaliksi? ;)

      Poista
    2. Eikun just oikee asenne :) anna sauhuten vaan!

      Poista
  3. Hei!

    Miten teillä pieni potilas voi? Onko kasvaimesta selvinnyt mitään enempää vielä?

    Paljon voimia pojalle ja teille kaikille! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pikkumies voi olosuhteisiin nähden ihan kohtalaisen hyvin. Ruoka on alkanut maistumaan ja keskiviikkona lääkärit antoivat kotiutumisluvan. Eikä kotona tarvitse "lääkitä" kuin suolalisällä ja tarvittaessa panadolilla. Sunnuntai-illaksi takaisin, mutta edes pieni hetki kotosalla.
      Vastauksia odotellaan yhäkin, ihan Heidelbergistä asti, mikäli insinööri muisti kylän oikein. Saksasta asti anyway.
      Maanantaina nyt kuitenkin aloitetaan hoidon 0-tilannekartoitus syöpäosastolla ja asennetaan tiettävästi keskuslaskimokatetri valmiiksi. Sitten ollaan toimintavalmiudessa kun vastaus tulee.

      Poista
    2. Ihan jotenkin järkyttyneenä luin ton ^^ miten asiat voi heittää noin häränpyllyä ja hirveimmällä tavalla. Sä oot ihanan vahva!

      Poista
    3. Siis asiat menivät kyllä hetkessä sen härän ihan sinne ja syvälle asti, johon aurinko ei paista.
      Tuntuu aika kaukaiselta ajatukselta, ihan siis kahden viikon takaa, että elämän suurimmat murheet olivat adhd/luoja ties minkä kaikkien terapeuttien tarpeessa oleva jälkeenjäänyt esikoinen ja ylipainoinen, hitaasti venyvä keskilapsi.
      Ja tiedä sitten siitä vahvasta. Pakko on yrittää sinnitellä.

      Poista