kolmen kopla

kolmen kopla

keskiviikko 23. elokuuta 2017

Toista kouluviikkoa mennään

Santun ensimmäinen kouluaamu jäi multa väliin, kun matkustettiin Villen kanssa Helsinkiin. Sain kuitenkin aamulla klo 6:50 viestin, heti kun herra ekaluokkalainen oli herännyt. Santtu on kova ottamaan selfieitä ja lähettää niitä MMS:mä milloin mummille, ukille tai meille vanhemmille.

Seuraavat kuvat tulivat insinöörin kännykästä. Aamupuuro oli saatu eteen ja jo ennen hampaiden pesua oli herra verkkatakki päällä valmiina lähtöön. Koulun alkuun olikin enää tunti. 😁



Sinne herra ekaluokkalainen sitten lopulta kirmasi, ylisuuri reppu selässä keikkuen kohti autoa. Ja kyllä melkein tippa tuli linssiin, kun näin vauvani jonoon järjestäytymässä. Niisk. 



Ekan kouluviikon kaksi viimeistä päivää käveltiin Santun kanssa kotiin. Kolmisen kilometriä on taivallettavaa. Ja riippuen reitistä (kallio ei siis kuulu opetettuun reittiin 😉), aikaa kului noin tunti. 





Perjantaina pysähdyttiin liiterissä hakemassa pillimehu. Perjantaipullot kourassa puistonpenkillä. 😂
Ja voi kuinka uusi hieno lippis on ollut mieleen. Kiitokset vaan vakuutusyhtiö If:lle. 👍😎





14 kommenttia:

  1. Hienoa jos uusi keltanokka-lippis on ollut teidän ekaluokkalaisen mieleen. Mukavaa alkanutta kouluvuotta ja tulevaa syksyä! Terveisin Minna Ifistä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lippis on todellakin ollut mieluinen. :D
      Sataman johdosta täällä on vielä paljon raskasta liikennettäkin, joten kaikki mahdollinen huomioväritys on koulumatkalla tarpeen. Kohta lippis saakin jo kaverikseen heijastinliivin, kun aletaan kääntää syksyn harmauteen.

      Poista
  2. Mitä teille kuuluu? Kaikkea hyvää toivottaen, Piia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Blogiparka on jäänyt vähän hunningolle. :(
      Ihan perusarkea meille, ekaluokkalainen yrittää oppia lukemaan ja keskiveli käy mielellään päiväkodissa. Villen kanssa hengailen yhä kotona. Tässä eletään taas piinaviikkoa, viime perjantaina Ville oli magneettikuvauksessa ja tulevana tiistaina saadaan tulokset.
      Sekalaista kuvasoppaa meidän touhuista löytyy yksityisessä tilissä instagramissa, @hannerissanen. :)

      Poista
  3. Ihana kuulla että perusarkea olette viettäneet vaikka blogi onkin ollut hiljainen. Täytyy joskus tuohon Instagramiin tutustua, olen jotenkin onnistunut tuon kokonaan väistämään. Miltä Villen magneettikuvat näyttivät? Toivottavasti hyvään suuntaan menty. T. Piia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, mä loin tilin instagramiin, kun piti päästä jatkossakin stalkkaamaan suosikkibloggajani kuvia tilinsä muututtua yksityiseksi. Ja samalla sitten aloinkin laittamaan jonkun omankin jutun sinne. :)
      Magneettikuvauksen tuloksena tilanteen voisi sanoa olevan stabiili. Kasvaimen kiinteä osa ennallaan, kystisen osan rakkulat jopa aavistuksen pienemmät kuin edellisissä kuvissa. Ja spinaali puhdas. \o/

      Poista
  4. Hei!
    Minkälaisia uutisia saitte magneetista?

    Aika rientää. Teidänkin ekaluokkalainen on jo ollut koululainen useamman kuukauden :) Hyvinkö koulu sujuu? :)

    yst. terveisin Marika

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Magneetista saatiin ihan hyviä uutisia, kuten jo ylle kirjoitinkin. Eli tilanne on stabiili. Kasvaimen kiinteä osa on ennallaan, pysynyt samana jo tammikuusta lähtien. \o/ Samoilla lääkkeillä jatketaan ja noin 3kk päästä taas seuraavat kuvat. :)

      Santtu alkaa viimein pääsemään jyvälle lukemisesta. Matikassa jäbä on todella hyvä. :)

      Ja tosiaan jos instagramiin eksyt, niin sieltä yksityistililtä tunnuksen @hannerissanen alta löytyy sekalaista kuvaa meidän härdellistä. ;)

      Poista
    2. Ihan mahtavaa että saitte hyviä uutisia nyt! Toivon teille niin paljon kaikkea hyvää! :) <3

      Ja täytyy tutustua kanssa tuon instagramiin. Tulen "vähän" myöhässä näissä jutuissa. Liityin facebookiin viime kesänä... kaverit tuumas että "se alkaa olla jo ohi se juttu, kaikkihan on jo siirtynyt instaan, tai jonnekin muualle"... :D Että näin. Perässä tullaan :)

      Poista
    3. Heh, mä en ole vielä ehtinyt Facebookiin. Eli ihan vähän kehityksestä jäljessä minäkin. ;)

      Poista
  5. Hei vaan!

    Aina välillä käyn kurkkimassa oletko päivittänyt mitä teille kuuluu? =)

    Jaksaako pienimmäinen hyvin edelleen?

    Mukavia talvipäiviä sinne teille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa, että jaksat käydä kurkkimassa. :)
      Pienin mies voi hyvin, vauhtia (ja vaarallisia tilanteita) riittää.
      Ollaan siirrytty kotilääkitykselle ja nyt perjantaina mennään taas moikkaamaan uni-Sannaa kun Villellä on MRI.
      Koululainen on oppinut pikkuhiljaa lukemaan, matikka on kuulemma liian helppoa välillä. Keskiveli pitäisi kammeta jollain konstilla hevonkuusenkauas puheterapeutille. Jos jostain helpottaa, niin toisaalta tulee lisähaastetta.

      Poista
  6. Heippa!

    Mitä teidän perheelle kuuluu? :)

    T. Emmi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitäpä meille. Kohta alkaa Villen syöpävuosi numero 3, kun leikkauksen vuosipäivä on ovella.
      Alkuvuoden mahatautia lukuunottamatta ollaan oltu hyvinkin terveinä. Nyt saatiin hiukan edes nauttia talvikeleistä ja -leikeistä. Koululainen viihtyy koulussa vaikkei sitä myönnäkään, keskiveli täytti juuri 6v ja kovasti tahtoisi jo eskariin. Ja pienin paahtaa tukka putkella, ei ihan heti kaikki usko, että on potilas. Johan Ville kyllä todettiinkin liian terveeksi kotisairaalaan. ;)
      Instagramissa voi tulla kurkkimaan omituisia otoksia meidän härvellyksistä.

      Poista