kolmen kopla

kolmen kopla

lauantai 19. maaliskuuta 2016

4v neuvolassa, vihdoin ja viimein

Tässä ei todellakaan jahdata vuoden äiti- palkintoa, kun neuvolakäynnitkin venyy 2kk pitkäksi.
Alunperin tammikuun 7. päivänä 4v täyttäneen Roope-herran neuvola piti olla 1.2. Se kuitenkin peruuntui neuvolantädin lasten sairastuttua.
Uusi aika saatiin sopimaan vasta 7.3. Ja jo siihenkin osui Villen jälkitarkastus, mutta insinööri hoiti neuvolakeikan. Roope oli ollut kuulemma oikein reipas.

Neuvolakortissa mm. seuraavia mainintoja:
Näkö ja kuulo normaalit. (jälkimmäinen siis vain yhtä valikoiva kuin isälläänkin)
Motoriikka hyvä. (siis täh, pygmihän on kömpelys potenssiin 16??)
LENE- tehtävät sujuvat ihan hyvin. Kynä- ja saksitehtäviä voisi harjoitella.
Puhuu pitkiä lauseita, mutta ännteitä vielä harjoitellaan. (lue: suu käy ja mölyä riittää, tosin sitä jargonia kukaan ymmärrä)
Kasvu ok. (tätä en pystynyt ymmärtämään millään muulla konstein kuin säälinä pikkuveljen tilanteesta, sillä käyrät ovat aika tylyä katsottavaa. Roope on pullea, ei siitä pääse yli eikä ympäri)

Ja ne mitat olivat 4v2kk iässä:
Pituus 106,2cm (+5,7)
Paino 20,2kg (+2,8)
Pipo 53,2 (+0,9)

Lyhyenläntä on tämä keskiveli. Isoveli oli 4 vuotiaana 110cm. Joskin kevyempi.

Käyntiin olisi kuulunut myös rokotus, mutta se siirtyi maanantailta perjantaille, jotta saatiin samalla tökkimisellä vesirokkorokotekin laitettua. Ne olivat tämän käpykylän apteekista loppu ja kuormaa ei saatu ajoissa.
Ensi viikon keskiviikkona on vielä lääkärikäynti. Jos neuvolalääkärin virkaa paikkaa yhä meidän ttlääkäri, niin sitten tulee noottia tuosta ylipainosta ja paljon. On meidän isojenkin tarkastuksissa supernipo bmi:stä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti