kolmen kopla

kolmen kopla

lauantai 5. maaliskuuta 2016

Santun uusi kevätlook

Mielestäni mä vasta ostin Santulle uuden Remun välikausihaalarin koossa 122. Hukkapätkä ei varmana ole vielä edes 120cm pitkä, mutta hihat tuossa haalarissa jäi auttamatta lyhyeksi.
Onneksi haalari on vielä positiivisen hyvässä iskussa ja pääsee nyt sitten palvelemaan Roopea. Eipä Roopelle ollutkaan haalaria tulevaan kevääseen. Pikaisen testisovituksen perusteella meidän lyhyenlännästä 4weestä jää sentään jonkinlainen hiustupsu näkyviin haalarin uumenista.

Jesper juniorista tilasin Santulle 2-osaisen puvun kevääseen. Housut otin koossa 128cm ja takin 134cm. Hurjat koot noin äkkiseltään ajatellen 5,5 vuotiaalle.
Takkikin olisi voinut olla 128, mutta koska sillä on edes toiveita säilyä pari sesonkia ehjänä toisin kuin rymyäjän housuilla, otin riskillä isomman.

Sovitus ja kameralle poseeraus ei jaksanut taas yhtään kiinnostaa...





Henkarilla uudet kevätkuteet olivat huomattavasti helpommin kuvattavissa.


Tällaisessa setissä meidän esikoinen nyt sitten saa kevään kirmailla. Saahan nähdä, mitenkä nopeaan takin vaaleammat sävyt saavat pysyvän tahrakuorrutuksen. Mutta pitäähän sitä väriäkin olla...sanoo hän joka itse ulkoilee useimmiten kokomustissa. 


Samaan tilaukseen eksyi myös alehintaisia toppahanskoja. Santun jo vissiin 3 vaiko peräti 4 talvea palvelleet pitkäset sanoivat nyt sopimuksensa irti ja toisen rukkasen kämmen repesi. Roopenkin pitkäset ovat jo sen verran hipuneet, että vileeni osti -50% tarjouksesta molemmille sankareille tällaiset käpälänlämmittimet. Vihreät tuskin sopivat kummankaan haalarin väriin, mutta onneksi se ei näitä sankareita eikä tyylitajutonta äiskää juuri stressaa. 

1 kommentti:

  1. Hupsista heijaa, eipä ollut tarkoitus sensuroida kommenttiasi Lindiz. Nakkisormi vauhdissa hiplailunäytön kanssa. Vois kyllä blogger ainakin tältä blondilta kysyä, notta oletko varma, jos on tyrkkäämässä valittuihin kommentteihin poista-nappia julkaisun sijaan. ;)
    Kiitän asukehuista. :) Omaankin silmään tuo takki on kivan pirteä. Housuja oli myös turkoosina...mutta lapseni tuntien ehkä noilla harmailla on parempi suojaväritys. :P

    VastaaPoista