kolmen kopla

kolmen kopla

torstai 7. tammikuuta 2016

Roope 4v

Aika rientää aivan järkyttävän kovaa kyytiä. Tänään 7.1.2016 tuli 4 vuotta kuluneeksi siitä, kun ambulanssissa kiisin kohti synnytyssairaalaa. Onneksi silloin oli vaan ihan ykkösasteita pakkasta, eikä -23C kuten tänä aamuna. Kylmä se olisi silti ollut pätkän tienposkeen syntyä. Mutta se 9min jäi onneksi löysää aikaa. Perillä kun oltiin 16:40 ja Roope syntyi vasta 16:49.




Meidän 4v on kauniisti sanottuna voimakastahtoinen ainakin desibeleissä mitaten. Rakas luupää uhmistuhmis, joka saa ensin yrittämään laskemista sataan(tuhanteen) ennen väistämätöntä räjähdystä ja sitten seuraavassa hetkessä saa tipan linssiin, kun halaa jalkaa sanoen "minä latattan tinua äiti".


Neuvolan unohdin ihan kokonaan varata ajoissa, joten sinne päästään vasta 1.2. Hups.
Jos nyt arvata pitäisi, niin kääpiö on 104-105cm/20kg. Yhäkin siis selvästi pulleamman puoleinen. Neuvolan nalkutusta odotellessa.
Pyöräillyt Roope on ilman appareita jo 1,5 vuoden ajan ja saa kasaan 24 palan palapelin. Puhe on etenkin innostuessa vieraan korviin todella epäselvää, piirtäminen tai askartelu ei juuri kiinnosta, luultavasti siitä syystä ettei ne onnistu halutusti. Henkisesti valmistaudun siis saattelemaan myös keskilapsemme erinäisten terapeuttien armoille.


Heh, parin minuutin marginaalilla ehti postaus oikealle vuorokaudelle, kun iltavuoro haittasi harrastuksia.






6 kommenttia: