kolmen kopla

kolmen kopla

maanantai 15. toukokuuta 2017

Jännän äärellä, jälleen kerran

Aika vaan valuu läpi sormien ja blogiparka jää aina päivityksiä vaille.
Täällä on nautittu harvinaisen kylmästä keväästä ja luntakin on tainnut toukokuussa olla enempi kuin talvikuukausina.
Nyt pitää tehdä ryhtiliike ja tehdä vaikka ihan kuvapläjäys blogiin. Niin hienoja hetkiä on välillä ollut.

Tippoja sain pyyhkiä silmäkulmista niin eskarilaisten äitienpäiväkonsertissa kuin kotonakin hienoja äitienpäiväkortteja tutkiessa. Naurettu on milloin mitäkin. Ja karjuttu. Sen jälkeen tunnettu morkkista siitä karjumisesta. Halittu ja sovittu. Ihan normi settiä.

Villen kuudes hoitokierros alkoi heti vapun jälkeen ja nyt sitten ollaan taas jännän äärellä. Huomenna on taas MRI. Onneksi olin tietoinen kuvauksesta luettuani siitä edellisen lääkärivastaanoton potilaskertomuksesta. Tiesin sitten soittaa ja kysyä, että mihinkähän aikaan meitä kaivataan. Ilmeisesti käyttöön on tullut jokin hieno e-postitus ja tällä kertaa ajanvarauskirjettä labra- ja paasto-ohjeineen ei tähän mennessä ole kuulunut.
Viikko kuvausten jälkeen saadaan taas tulokset ja lääkkeet seuraavaan kierrokseen.
Tässä oli jo jännää aiemminkin, kun odotettiin koepalavastausta. Tutkittiin josko Villen tuumorista olisi löytynyt tietty biomarkkeri, jolloin olisi ollut mahdollista osallistua erittäin lupaavan lääkekokeiluun. Tanskassa. Mutta ei me tarvittu passeja, eikä päästä leikkimään legolandiin. Todennäköisyys markkeri löytymiseen oli heikko, vain yhdessä tuumorissa kahdeksasta se löytyy ja valitettavasti Villen patti oli yksi niistä seitsemästä.

Tällä hetkellä pitää nyt vaan yrittää nauttia näistä hetkistä. Ville on voimissaan, eskarilainen sai ihan koulupsykologiltakin vihreää valoa notta kouluun vaan,  keskiveli jaksaa hämmästyttää sosiaalisuudellaan ja kevätkin uskaltaa viimein tulla. Tiedä sitten poistuuko takatalvi parisuhderintamaltakin jossain vaiheessa vai onko tulossa pitkäkin jääkausi. Korvieni väli ei ole yhtäkään yhtään enempää ojennuksessa. Ehkä ajatusvirran oksentaminen postaukseksi ruudulle toisi selkeyttä.

6 kommenttia:

  1. Hei! Oletteko saaneet MRI-tuloksia? Auringonpaistetta ja myötätuulia teidän koko perheelle! T. Piia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllähän me jo saatiin tulokset. Nyt kun niitä on tässä reilun viikon sulatellut, niin ei tunnu enää niin pahalta ja toivottomalta. Viime tuloksista herännyt hento toivo sai uutisen kystisen osan lievästä kasvusta tuntumaan märältä rätiltä vasten kasvoja.
      Aurinkoa meille onkin riittänyt, luntakaan ole enää pariin viikkoon satanut. ;)

      Poista
  2. Hei.
    Mitä teille kuuluu?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meille kuuluu pääsääntöisesti ihan hyvää. Kevätkin päätti lopulta saapua ja aurinko piristää kummasti mieltä.
      Ipanat ovat pysyneet pientä räkäniiskutusta lukuunottamatta terveinä, välillä kun herroilta tuppaa unohtumaan aurinkoiselle pihalle kirmatessa niin vaatteet kuin kengätkin. Ja sadevesitynnyreissä nyt on pakko käydä hämmentämässä. Eli ihmekös tuo jos räkä vuotaa. :)
      Oma korvienväli on vielä sekaisin kuin seinäkello ja mikälie ikäkriisi riivaa. Ehkä siihenkin vielä joskus löytyy ratkaisu.

      Poista
  3. Lähes päivittäin olen käynyt katsomassa oletko kertonut tuloksista. Toivottavasti hiljaisuus ei ole huono merkki. Olette ajatuksissani! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hiljaisuus oli lähinnä allekirjoittaneen laiskuutta. Muka höpökiireiden keskellä en ehtinyt laittaa lyhyttäkään tulospostausta. Toki pari päivää piti rauhassa sulatella sitä, että se kystinen kasvaimen osa oli taas kasvanut. Kirves ei kuitenkaan vielä ole kaivossa.

      Poista