kolmen kopla

kolmen kopla

perjantai 30. syyskuuta 2016

Eihän ne uutiset olleet hyviä

Hiljaisuudesta moni varmaan jo arvasikin, ettei sieltä erikoislääkärin vastaanotolta lähdetty kotimatkalle hyvien uutisten kera. Olisinhan mä hehkuttanut hyviä uutisia varmasti jo ennen kotimatkalle lähtöä ja iltapäivälehdissä olisi päivitelty Meilahdessa havaittua riemusta kiljuvaa ja hyppivää omituista äiti-ihmistä, joka luultavasti olisi heittäytynyt halaamaan taksikuskiakin. Olkoonkin että se olisi epäasiallista käytöstä. Tässä on nyt kuitenkin edellä kuvatun sijaan sulateltu tietoa, että kasvain on kasvanut kaikista hoidoista huolimatta.
Villelle aloitettiin nyt sytostaattihoitojen oheen epilepsialääke. Epilepsiaa ei pätkällä sentään ole, jostain syystä vaan kohtausten estoon tarkoitettu lääke on havaittu hyödylliseksi myös syöpähoidoissa.

Maanantaina lähdetään osastolle sytostaattitippaan. Hoitosuunnitelma ei juuri muuttunut, vaikka kuvissa paljastuikin kasvua. Marraskuun 8. päivämä otetaan taas pään ja spinaalin magneettikuvat ja 15.11. lääkärin vastaanotolla saadaan taas tilannepäivitys. Heillä on juuri edellisenä päivänä isompi tuumoritiimin palaveri. Viisastenkerho pohtii Villen tilannetta ja kuvien perusteella arvioidaan myös mahdollinen uuden kirurgisen hoidon tarve.

Ei kai tässä auta kuin painaa leukaa rintaan ja puskea vastatuuleen kohti uusia pettymyksiä.

10 kommenttia:

  1. Voi ei! Toivon koko perheelle kovasti voimia ja tsemppiä! olette ajatuksissani! <3

    VastaaPoista
  2. Eikä! Voi itku. Voimia, uskoa ja toivoa tilanteeseen. Pienelle haleja!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. <3
      Kyllähän tässä hetken tuntui siltä että kaikki toivo on mennyt. Vaikka ei kasvain mitenkään radikaalisti ollut kasvanut, mutta kasvanut kuitenkin. Mutta taistelu jatkuu.

      Poista
  3. Tsemppaan täältä myös!! Oot(te) mielessä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. <3
      Pieni touhutaneli jatkaa taistelua ja toivottavasti marraskuussa saadaan parempia uutisia.

      Poista
  4. Sanattomaksi vetää. Hurjasti voimia ja myötätuulia teille jatkossa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. <3
      Kyllähän lääkärin sanat olivat melkoinen isku. Enkä siinä sitten enää osannut mitään järkevää kysyäkään, kun korvissa soi vain "kasvain on hieman kasvanut".
      Toivottavasti tilanne kääntyy parempaan suuntaan seuraavissa magneettikuvissa.

      Poista
  5. Mitä teille nyt kuuluu?
    Olette mielessä, vaikka ihan ventovieraita ollaan.
    Voimia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meille kuuluu ihan hyvää. Hiljalleen alkaa sytostaattihoidon jälkeen arki rullaamaan totutusti. Aina kotiutuksen jälkeen menee muutama päivä että päästään kunnolla vauhtiin. :)
      Taistelutahtokin on taas löytynyt, huonojen uutisten suurin tuska ja ahdistus on ainakin hetkeksi siirtynyt taka-alalle.

      Poista