kolmen kopla

kolmen kopla

perjantai 22. heinäkuuta 2016

Tankkaamassa

Tänään päästiin taas reissaamaan pösötaksilla. Ihan uudella valkoisella pösötaksilla noin tarkkaan sanoen. Ja tyttötaksikuskin kyydissä, kun oma luottokuski viettää kesälomaa.
Eilen illalla soi puhelin ja niinhän sieltä tupsahti komennus punasolutankkaukseen. Tällä kertaa tiputus hoidetaan lähisairaalassa Tammisaaressa.
Vähän lyhyempi matka, ei mene koko päivää reissussa vaikka itse tiputus kestääkin 3h.
Meneehän perjantai näinkin, ei tarvitse koko päivää mörköillä kahdestaan kotona. Jäin vähän niinkuin lomaleskeksi, kun insinööri lähti isojen poikien kanssa mummilaan Siilinjärvelle.

2 kommenttia:

  1. Hei! Mitä teille kuuluu? Onko pojan vointi hyvä? Onko kasvain lähtenyt kutistumaan ja onko ennuste hyvä?

    Uskomattoman raskaita hetkiä nyt elätte. Voimia kovasti teille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meille kuuluu ihan hyvää. Insinööri on lomaillut ja on sitten mukamas ollut niin kiire ettei ole tullut kuulumisia kirjoiteltua.

      Ville on touhukas ja onpa tässä yritetty opetella pyöräilyn salojakin, apupyörien kanssa tosin. Syöminen vaan takkuaa ja oksennuksia saa siivota valitettavankin usein. :(

      Kasvaimen tilanteesta ei ole minkäänlaista tietoa. Vasta syyskuussa otetaan ensimmäiset magneettikuvat sädehoidon jälkeen ja toivottavasti saadaan jonkinlaista ennustetta. Siihen asti odotellaan, käydään välillä sytostaattihoidoissa ja yritetään nauttia kesästä. :)

      Kiitokset tsempityksestä, kyllähän tämä on varsinkin henkisesti raskasta aikaa.

      Poista