kolmen kopla

kolmen kopla

maanantai 6. kesäkuuta 2016

Jännittää niin että mahanpohjasta kourii

Tänään toivottavasti päättyy viikonlopun rienannut epätietoisuus. Perjantaina otettiin sädeklinikalla uudet magneettikuvat, joita ei kukaan ennen viikonloppua kommentoinut. Raastavaa odottelua. Ajatusten jojoilua murheen syvimmästä alhosta suunnattomaan toiveikkuuteen.
Ehkä tänään tulee reality check sen suhteen missä mennään. Vaikka tietämättömyys on omalla tavallaan siunaus ja tiedolla on tapana lisätä tuskaa, niin silti toivon, että joku lääkäri tänään kuvista kertoisi.

13 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Välillä ei löydy sanoja. Liikaa ikäviä asioita maailmassa. Toivottavasti saatte hyviä uutisia 💖

      Poista
  2. Toivottavasti saitte hyviä uutisia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eihän meille sitten kerrottu niin kertakaikkiaan mitään. :/
      Unisanna oli vissiin kuullut, että unimaiju olisi kuulluut ettei uusia sädeaikoja tarvita. Tänään on kuulemma jokin lääkärin piilosoittoaika. Ehkä tänään. Huoh.

      Poista
  3. Peukut pystyssä hyville uutisille! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, peukkuja joutunee tosin vielä pitämään pystyssä jonkun tovin, sillä täällä kiikutaan yhäkin löyhässä hirressä. :/
      Sen verran tänään selvisi, että uusia sädeaikoja ei enää tule. Perjantaina voidaan huokaista "ohi on".
      Mutta ei siis mitään tietoa lopetetaanko hoidot tuloksettomina vai onko kasvaimen rippeet oikeasti kutistuneet.

      Poista
  4. Hei! Toivottavasti olette saaneet hyviä uutisia!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yhäkin eletään epätietoisuudessa. :/
      Tiistaina meillä on sekä K10 lääkärin että sädeklinikan lääkärin vastaanotot. Silloin saa kyllä jo joku luvan kertoa jotakin, pää tässä hajoaa.

      Poista
  5. Hei täällä myötäeletään, saitteko jo vihdoin kuulla tulokset?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sen verran tänään viisastuin, että 11.7. palataan sytostaattikuurien pariin.
      Ne sädeklinikan ottamat magneettikuvat eivät olleet edes tulleet k10 lääkäreille kommentoitavaksi, niiden tarkoitus oli kaiketi vain varmistaa "oikea osoite". Sädeklinikan lääkäri sanoi vain hyvin ohimennen katsoneensa niitä ja ihan kuin jonkinlaista pienenemistä olisi tapahtunut.
      Teknisesti koko sädetys oli sujunut hienosti, mitä nyt lopussa maski kävi tosi tiukaksi. Näköhermot, oikea korva ja oikea muistikeskus oli saatu suojattua grillaukselta, joten oppiminen luultavasti onnistuu kohtuudella kouluiässä. Jos sinne päästään. Vasen korva sai täyslaidallisen, joten hyvin todennäköisesti siihen tulee kuulon alenema.

      Eli aika epätietoinen olo on yhäkin. Parin sytorundin jälkeen ottanee k10 omat magneettikuvansa. Jos sitten niistä sitä tietoa ja ennustetta saisi. Nyt pitää vaan yrittää rentoutua, unohtaa hetkeksi koko juutaksen pääpatti ja nauttia kotilomasta. Pätkä jaksaa leikkiä ja potkupyöräillä, on sitä jo siinäkin ilonaihetta. Ja huomenna kortisoni vaihtuu hydrokortisoniin, josko kuulosuojainpakkohetket loppuisivat kohta kokonaan.

      Poista
    2. Voi kauheeta miten ne voi pitää ihmisiä tuommosessa epätietoisuudessa!? Ihan kohtuutonta kyllä. Toivon sydämestäni teidän pojalle paranemisia ja kaikkea hyvää <3

      Poista
    3. Kiitos. :) <3
      Onhan tämä epätietoisuus ihan hanurista. :(
      Mutta ilmeisesti lääkärit ovat ottaneet melko varovaisen linjan kertomisissaan. Tämä meidät vastaanottanut k10 syöpälääkäri totesi ihan suoraan, että vaikka hän toki saisi sädeklinikan kuvat haettua esiin, hän ei ala niitä tulkitsemaan. Oma erikoistumisalansa kun on verisyövät. Molemmat pääpatteihin erikoistuneet tohtorit olivat tällä viikolla seminaarissa Liverpoolissa. Ja toisaalta varovainen linja voi olla ihan hyväkin. Eräs osastolla tapaamani perhe oli saanut lääkäreiltä vakuuttelut, että kyllähän tämä hoidetaan, tarinan loppu vaan ei ollutkaan onnellinen. :'( Ehkä tietämättömyyskin on lopulta parempi kuin katteettomat lupaukset. :|

      Poista