kolmen kopla

kolmen kopla

torstai 13. elokuuta 2015

Uusi välikausihaalari

Keväämmällä tehtaalla kanssani samaan vuoroon vakinaistettu naispuolinen kollega kertoili, kuinka hän saa aina juuri koulutielle astuneen poikansa kaikki vaatteet ihan priimakunnossa jälleenmyyntiin. Eikä poika kuulemma edes isommin likaa ulkovaatteitaan. Siis wtf?

Meidän vanhin rymyeetu laittaa kaikki vaatteensa matonkuteiksi, ilman saksia. Ja on useimmiten kauluksia myöten ravassa. Kengistä ei jää todellakaan mitään pikkuveljille kierrätettäväksi.
Lompakko onkin aina vaatekauden vaihtuessa hyvin sutjakassa kunnossa, kun kaikki roposet pitää kantaa vaate- ja kenkäkauppoihin.

Tähän syksyyn lähdetään nyt sitten Travallen Remu- haalarissa. Tässä mallissa ei ole lahkeissa sisäsaumoja räjäytettäväksi ja muutenkin tekniset tiedot vaikuttivat kohtuullisilta varsin edulliseen hintaan nähden.
Malli oli varsin levottomalla tuulella,
 mutta näkyy tästä kuvasta nyt ainakin väri.


Postin tuomassa paketissa oli mukana myöskin kasa välikausihanskoja. Kevääksi hankin pojille Jonathanin hanskoja. Vaikka isojen poikien hanskat olivat mukamas oikein superia, niin eipä kestäneet Santun käsittelyssä pitkään. Ainoastaan Roopen hanskat ovat vielä välttäneet L&T- jatkojalostuksen. 

Mutta siis uusi kierros hanskoja lähtee testiin ja merkki tällä kertaa travalle. Santtu sai haalariinsa sointuvat rukkaset, Roope toiset kuviolliset ja Villen on tyytyminen tylsän yksivärisiin. 
Verkkokaupan ale-laarista kun nämä shoppailin, niin kokoja oli tarjolla vähän niin ja näin. Poikien kalsareista ja etenkin sukista, olen viimeinkin oppinut välttämään samoja kuoseja. Sitä kun tyhjentää 9kg rummullisen miniatyyripyykkiä, jossa on samanlaisia sukkia koossa 25-27, 27-30 ja 31-33, niin alkaa parittaminen kiristää hermoja. 
Tässä ne nyt ovat, vielä ah niin siistejä ja ehjiä.
Kämmenosissa ei ole sellaista tahmaisempaa 
tarttumapntaa, saahan nähdä miten tavarat pysyy käsissä.

Laitanpas tähän nyt sitten pari otosta niistä Roopen Jonathan super- välikausihanskoista, joilla siis takana yksi kevätsesonki. 
 Kämmenosan tahmea tarttumapinta on jo puhki ja hilseilee irti.
Santun hanskoista pinnoite kuoriutui alle kuukauden käytöllä lähes kokonaan.
Saumoissa on reikiä siellä täällä ja vedenpitävä sisärukkanenkin niiden
myötä paikoin puhki. Vielä näillä pyöräiillä kehtaa. 

2 kommenttia: