kolmen kopla

kolmen kopla

keskiviikko 12. elokuuta 2015

Operaatio rahi

Jokin aivopieru jo ajalta ennen lapsia, oli hankkia vaalea sohva raheineen. Takka meillä oli jo silloin ja himpun suurpiirteinen insinööri onkin noennut sohvatyynyjä useampaan otteeseen. Eikä se tehotrion ilmaannuttua ainakaan puhtaampana ole pysynyt.
Tänään otin työn alle sen pienemmän ja helpomman yksilön, rahiin kun oli ilmestynyt mystisesti puuväritahrojakin. Ärh. En ole ehkä kuin noin miljoona kertaa muistuttanut, että vain pöytiä saa käyttää piirustusalustoina.

Kuvista olis varmaankin saanut parempia oikealla kameralla, mutta eiköhän puhelimella räpsitytkin kerro karua kieltään rahin pesutarpeesta.

Pojilla oli taas niin kivaa ryplyyaltaassaan, että sain terassin nurkassa touhuta omiani.
Tottakai pikkumiesten aina välillä piti tulla ihmettelemään pörisevää härveliä, mutta pääsäntöisesti sain pestä rahin ihan rauhassa.

Eihän tuosta 7 vuotta vanhasta rahista enää millään uudenveroista saa, mutta lähtipä ainakin ne puuväritahrat. Ja pesuveden värimuutoksen perusteella jotain muutakin. Yöks. Hieman kosteanakin rahi näytti lopulta ainakin omaan silmään puhtaammalta.



Jos nyt vaan kelit sallii, niin sohvan runkokin pitäisi ottaa työn alle ja heittää irtoavat tyynynpäälliset pesukoneeseen. Se onkin sitten varmaan useamman tunnin projekti. Siitä jos sitten ottaisi kunnon ennen vs. jälkeen kuvat järkkärillä. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti